Γιακούμπου: «Μεταγραφή της χρονιάς ο Γκεγέ»

Το εγκώμιο του Γκάνα Γκεγέ έπλεξε σε δηλώσεις του ο Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, με τον πρώην επιθετικό της Έβερτον να εκφράζει την άποψη πως αποτελεί την καλύτερη φετινή μεταγραφή των «ζαχαρωτών».



Γιακούμπου: «Μεταγραφή της χρονιάς ο Γκεγέ»

Παρά το γεγονός πως ήρθε στην Έβερτον από την υποβιβασμένη Άστον Βίλα, ο Ιντρίσα Γκάνα Γκεγέ έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τους «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας σταθερά καλή απόδοση μέσα στη χρονιά.

Οι εμφανίσεις του 27χρονου δεν περνούν απαρατήρητες από τον Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, με τον Νιγηριανό πρώην παίκτη να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο της Έβερτον. Μάλιστα, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «μεταγραφή της χρονιάς» για τα «ζαχαρωτά».

«Είναι χαρά να τον βλέπεις και κατά τη γνώμη μου, είναι η μεταγραφή της χρονιάς. Τα έχει όλα – ταχύτητα, ενέργεια και βοηθάει την ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Οι οπαδοί τον συμπαθούν και είμαι σίγουρος πως θα τον απολαμβάνουν όλο και περισσότερο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερος», δήλωσε ο Γιακούμπου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον.