Άδικο όλο το φταίξιμο σε Παγιέ για Ριντ

Μόνο δίκαιο δεν θα χαρακτήριζε το να επιρρίπτει κάποιος ολόκληρη την ευθύνη στον Ντιμίτρι Παγιέ για το κακό ξεκίνημα της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ ο κεντρικός αμυντικός και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, Γουίνστον Ριντ.



Άδικο όλο το φταίξιμο σε Παγιέ για Ριντ

Ο 28χρονος στόπερ δικαιολόγησε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ -από τον περασμένο Ιανουάριο- για τις αποφάσεις του, καθώς αφορούσαν δικά του, προσωπικά ζητήματα και τόνισε ότι η αγωνιστική άνοδος των «σφυριών» στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην ποιότητα, αλλά και τη χημεία που απέκτησαν αμέσως με το υπόλοιπο υλικό του συλλόγου οι δύο χειμερινές μεταγραφές, Ζοσέ Φόντε και Ρόμπερτ Σνόντγκρας.

«Νομίζω ότι η έλευση δύο νέων παικτών «φρέσκαρε» τα πράγματα και όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Δεν θέλω να αποδώσω την ευθύνη της όλης κατάστασης στον «Ντίμι», επειδή πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο. Είχε τα δικά του θέματα, τα οποία έπρεπε να διευθετήσει με τον δικό του τρόπο και πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είναι χαρούμενος και είμαστε και εμείς το ίδιο χαρούμενοι, οπότε από τη δική μας πλευρά προχωράμε μπροστά», σχολίασε αρχικά ο Νεοζηλανδός σέντερ μπακ και συμπλήρωσε:

«Ο Ζοσέ και ο Σνόντι έχουν ταιριάξει πολύ καλά με το υπόλοιπο σύνολο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι ήρθαν δηλαδή, δύο όχι μόνο καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και ωραίοι άνθρωποι εξίσου, οι οποίοι προσαρμόστηκαν στην ομάδα».