O έξαλλος πανηγυρισμός του Φορεστιέρι! (vid)

Υπάρχουν λογιών λογιών πανηγυρισμοί για να εκφράσει ένας παίκτης τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε και ένας από τους πιο συχνούς είναι να επιλέξει να το γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του κατευθυνόμενος προς το μέρος τους. Πόσο συχνά, όμως άραγε, πηγαίνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στην ίδια την κερκίδα για να κάνει... σαματά με τον κόσμο;



O έξαλλος πανηγυρισμός του Φορεστιέρι! (vid)

Αυτό, λοιπόν, έπραξε ο Φερνάντο Φορεστιέρι, έπειτα από το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος για την Τσάμπιονσιπ με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ κάνοντας σε εκείνο το χρονικό σημείο (52’) το 2-0 υπέρ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Ο Ιταλοαργεντίνος επιθετικός κατευθύνθηκε προς το πέταλο όπου βρίσκονταν οι φίλοι της Γουένσντεϊ και βγάζοντας μπόλικο πάθος πανηγύρισε με την ψυχή του μαζί με το κοινό που ακολούθησε τις «κουκουβάγιες» στον αγώνα του «Σίτι Γκράουντ».

Φυσικά, ο 27χρονος επιθετικός δεν αρκέστηκε απλώς να βρεθεί κοντά με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, έκανε... βουτιά μέσα στον κόσμο, όπου για λίγα δευτερόλεπτα μάλιστα, χάθηκε μέσα στο πλήθος και τις αγκαλιές των ανθρώπων που χαίρονταν εξίσου με τον ίδιο την επίτευξη του τέρματός του.

Για την ιστορία, το σύνολο του γνωστού μας από τη σύντομη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ, επικράτησε της ομάδας του Απόστολου Βέλλιου (ήταν εκτός αποστολής) με 2-1 και παρέμεινε στην 6η θέση της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.