Στους Στουάνι και Νεγρέδο στάθηκε ο Καράνκα

Την ποιότητα των επιθετικών του, Κριστιάν Στουάνι και Άλβαρο Νεγρέδο επαίνεσε ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Αϊτόρ Καράνκα, μετά την... επεισοδιακή εντός έδρας νίκη-πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Όξφορντ της League One.



Στους Στουάνι και Νεγρέδο στάθηκε ο Καράνκα

Με το σκορ στο 2-2 κόντρα στο σύλλογο της τρίτης κατηγορίας της χώρας, ο Ισπανός τεχνικός πέρασε στο παιχνίδι αρχικά τον Ουρουγουανό (72’), εν συνεχεία τον συμπατριώτη του φορ (86’) και λίγα μόλις... δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του τελευταίου, ο Στουάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 έπειτα από ασίστ του Νεγρέδο, ο οποίος πιστώνεται το... πάρε-βάλε στον συμπαίκτη του, ακόμα και αν θεωρηθεί ότι πήγαινε για σουτ, τη στιγμή μάλιστα που απασχόλησε δύο αμυνομένους κάνοντας ευκολότερο το... έργο του 30χρονου Λατινοαμερικάνου.

«Η προσέγγισή μας ήταν τελείως διαφορετική από ότι με την Άκρινγκτον (ομάδα της League Two, αντίπαλος στον προηγούμενο γύρο). Είχαμε καλή διάθεση στο πρώτο μέρος, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και είχαμε τον έλεγχο. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί, όμως σε ένα λεπτό όλα άλλαξαν (από 2-0, 2-2 στο 64’ και 65’). Η Όξφορντ είναι καλή ομάδα και μας έβαλε δύσκολα. Η εμπειρία και η ποιότητα των Στουάνι και Νεγρέδο έκαναν αργότερα τη διαφορά στο γήπεδο και βάλαμε το νικητήριο γκολ», δήλωσε ο Καράνκα και εν όψει της συνέχειας τόνισε:

«Τώρα έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να συνεχίσει την πορεία που κάνει σε Πρέμιερ Λιγκ και προημιτελικά Κυπέλλου. Δεν νομίζω ότι θα φανταζόταν κάποιος στην ομάδα πριν τρία χρόνια ότι θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε τώρα».