Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους!

Αν μάθαμε κάτι από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας είναι πως καμία από τις συμμετέχουσες δεν πρόκειται να πουλήσει... κοψοχρονιά το τομάρι της! Μετά την έκπληξη και την πρόκριση της ερασιτεχνικής Λίνκολν, η Μίλγουολ άφησε εκτός την Λέστερ στο τελευταίο λεπτό, η Μάντσεστερ Σίτι θα αναγκαστεί σε επαναληπτικό με την Χάντερσφιλντ και μόνο η Μίντλεσμπρο θα συνεχίσει από τώρα, αν και με την ψυχή στο στόμα...



Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους!

Το πρόγραμμα της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ξεκίνησε με τον εκκωφαντικό εντός έδρας αποκλεισμό της Μπέρνλι από την ομάδα της 5ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου με σκορ 1-0 και συνεχίστηκε με αρκετό ενδιαφέρον λίγο πριν το Γουλβς-Τσέλσι.

Στο μοναδικό πραγματικά παραγωγικό παιχνίδι, η Μίντλεσμπρο φάνηκε να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Όξφορντ της League One, προηγούμενη στο σκορ με 2-0, όμως μέχρι το 65' είχε ισοφαριστεί. Τη λύση έδωσε ο Κριστιάν Στουάνι περίπου πέντε λεπτά πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2..

Από 'κει και πέρα στο 90' κρίθηκε το Μίλγουολ-Λέστερ, με ακόμη ένα στραπάτσο για την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Κάμινγκς με γκολ λίγο πριν το τριπλό σφύριγμα χάρισε μια ιστορική πρόκριση στην ομάδα του (League One), βγάζοντάς την από το άγχος του επαναληπτικού και ενώ αγωνιζόταν για... μισό παιχνίδι με δέκα.

Ένα τέτοιο ματς, με όλα τα «στραβά» του, θα πρέπει να δώσει η Σίτι, που δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει στην έδρα της Χάντερσφιλντ (0-0).