Tα εύσημα στη Λίνκολν ο Ντάις

Eμφανώς απογοητευμένος από την ήττα-έκπληξη της Μπέρνλι από τη Λίνκολν (0-1), ο Σον Ντάις δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αντίπαλο της ομάδας του για τη σημερινή πρόκριση και παράλληλα να τονίσει πως η εμφάνιση των «κλαρετς» δεν ήταν ανάλογη των δυνατοτήτων τους.  



Tα εύσημα στη Λίνκολν ο Ντάις

To… σκαλπ της Μπέρνλι έβαλε στη συλλογή της η Λίνκολν, ομάδα της πέμπτης εθνικής κατηγορίας στο δρόμο για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, γεγονός που δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει τίποτα άλλο από δυσαρέσκεια στον Σον Ντάις.

«Είμαι απογοητευμένος με την αίσθηση ότι (σ.σ. ο αποκλεισμός) μπορούσε να συμβεί και εντέλει συνέβη . Χρησιμοποίησαν κάθε δυνατό όπλο για να τα καταφέρουν. Παίξανε πολύ καλά. Χρειάζεται να δουλεύεις, να συνεχίζεις τις προσπάθειες για βελτίωση και να πιστεύεις πως θα έχεις και άλλες ευκαιρίες.

Πιστεύω πως είχανε μόλις μια ευκαιρία για να φτάσουν τόσο μακριά, για αυτό και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Η ομάδα μου δεν έφτασε ποτέ το αγωνιστικό επίπεδο που μπορεί να βρεθεί», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπέρνλι με το τέλος του αγώνα.