Δεν βιάζεται για ενίσχυση ο Κλοπ

Την πεποίθηση ότι δεν χρειάζεται η ομάδα του να ασχολείται προς το παρόν με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, διαβεβαιώνοντας πάντως, ότι θα γίνει σωστή δουλειά και στον τομέα αυτόν, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.



Δεν βιάζεται για ενίσχυση ο Κλοπ

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορα άτομα. Δεν έχουν ληφθεί πολλές αποφάσεις έως τώρα, όμως γιατί θα έπρεπε να έχουν ληφθεί σε αυτό το σημείο; Κινούμαστε πάντως σε αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε ένα πολύ καλό υλικό. Ήδη έχουμε δηλαδή, απλώς με λίγους ακόμα παίκτες θα το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Υπάρχει μία καλή βάση», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Σε ερώτηση δε για το αν η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου θα αποτελούσε πόλο έλξης για περισσότερους και κυρίως, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ώστε να διαβούν το... κατώφλι του «Άνφιλντ», ο 49χρονος κόουτς απάντησε:

«Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ για να φέρουμε καλούς παίκτες. Ακόμη βεβαίως, δεν θα έπρεπε να μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί δεν έχουμε προκριθεί σε αυτό. Φυσικά, η επιρροή μας αν περάσουμε εκεί, θα είναι μεγαλύτερη. Αν τελικά το καταφέρουμε, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε ένα ρόστερ με μεγαλύτερο βάθος, κάτι το οποίο πάντως, είχαμε ανάγκη και φέτος, εξαιτίας των τραυματισμών που μας έπληξαν».