Οι Χιλιανοί «διώχνουν» τον Σάντσες από την Άρσεναλ!

Αποφασισμένοι να δουν τον Αλέξις Σάντσες να αποχωρεί από την Άρσεναλ είναι οι συμπατριώτες του, οργανώνοντας μάλιστα πορεία διαμαρτυρίας μέσω Facebook!  



Οι Χιλιανοί «διώχνουν» τον Σάντσες από την Άρσεναλ!

Μετά την ταπεινωτική ήττα για την Άρσεναλ μέσα στο Μόναχο από τη Μπάγερν, οι Χιλιανοί οπαδοί εξέφρασαν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους, τονίζοντας πως δεν αντέχουν να βλέπουν έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της χώρας να προσπαθεί μάταια να οδηγήσει τους «κανονιέρηδες» στο δρόμο των επιτυχιών.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να βγούν στους δρόμους, οργανώνοντας πορεία διαμαρτυρίας μέσω Facebook, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου στο Σαντιάγο, πρωτεύουσα της Χιλής. Πάντως οι συμπατριώτες του Σάντσες είναι ξεκάθαροι. Δεν θέλουν να δουν τον 28χρονο ούτε στη Ρεάλ, ούτε στη Μπαρτσελόνα. Μόνη τους απαίτηση είναι να φύγει από την Άρσεναλ.

«Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε ένα από τα αστέρια μας να προσπαθεί μόνος του να πάει την ομάδα του μπροστά. Δεν θέλουμε να τον δούμε στη Ρεάλ Μαδρίτης ούτε στη Μπαρτσελόνα ξανά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας νοιάζει που θα παίζει, το μόνο που θέλουμε είναι να τον δούμε να παλεύει μαζί με άλλους 10 για να πετύχει», αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 8.000 άτομα μέσα σε λίγες ώρες!