Κόντε: «Προσεκτικοί με Γουλβς, θέλουμε και το Κύπελλο»

Kαμία υποτίμηση προς το πρόσωπο της Γουλβς, ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας (18/2, 19.30) δεν έδειξε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παράλληλα επιθυμεί και την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου!



Κόντε: «Προσεκτικοί με Γουλβς, θέλουμε και το Κύπελλο»

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις φιλοδοξίες της Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Αντόνιο Κόντε  είπε: «Μου αρέσει να νικάω με την ομάδα μου σε κάθε διοργάνωση και κάθε περίοδο, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα πάντως πρέπει να έχουμε την νοοτροπία του νικητή.

Όταν είσαι προπονητής της Τσέλσι, είναι αναγκαίο να έχεις την φιλοδοξία να προσπαθείς και να κερδίσεις κάθε τίτλο που διεκδικείς.  Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί (η Γουλβς) έδειξε πως μπορεί να κερδίζει ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Στόουκ», το σχόλιο του Ιταλού τεχνικού για την προσεχή αντίπαλο των «μπλε» στο Κύπελλο.

Για την κατάσταση των παικτών του και τις όποιες πιθανές απουσίες, ανέφερε: «Για τον Ντιέγκο Κόστα δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το αν θα αγωνιστεί. Ο Τέρι είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι αλλά είναι καλύτερο να ελέγχουμε τις καταστάσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε στους Μάρκος Αλόνσο και Νταβίντ Λουίζ μερικές μέρες για ξεκούραση και να είναι έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».