Η Σεντ Ετιέν που... εξιτάρει τον Ζλάταν (vids)

Έχει συνηθίσει να σκοράρει κόντρα στη Σεντ Ετιέν και γι' αυτό ίσως ήταν... μπλαζέ οι πανηγυρισμοί του. Ο Ζλάταν, έφτασε στα τρία χατ-τρικ κόντρα στη γαλλική ομάδα, εις βάρος της οποίας ουσιαστικά προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Η Σεντ Ετιέν που... εξιτάρει τον Ζλάταν (vids)

Ο Σουηδός αστέρας των «κόκκινων διαβόλων», ήταν εκείνος που καθάρισε στο «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Πέμπτης, στην πρώτη αναμέτρηση της κόντρας με τη Σεντ Ετιέν, στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη, έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους συμπαίκτες του ουσιαστικά να σκέφτονται πως έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην επόμενη φάση του τουρνουά και πως ενδεχομένως η ρεβάνς θα δώσει ευκαιρία για ανάσες και διαχείριση δυνάμεων, αντί για έναν έντονο επαναληπτικό που θα προκαλούσε τις αντοχές των παικτών και θα μείωνε ακόμα περισσότερο τις... μπαταρίες τους.

Ο Ζλάταν, είχε... προηγούμενα με τη Σεντ Ετιέν από τη θητεία του στο Championnat και την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δύο πολύ άνετες νίκες για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, τότε, ο Ιμπραΐμοβιτς είχε πετύχει από τρία γκολ, σε ματς Κυπέλλου την 31η Αυγούστου του 2014, αλλά και την 8η Απριλίου του 2015 για την ίδια διοργάνωση.

Το ένα παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με το τελικό 5-0, με τον Ζλάταν ν' αποθεώνεται από τον κόσμο στην αντικατάστασή του, ενώ στο δεύτερο ματς που ολοκληρώθηκε στο 4-1, προσπέρασε με εξαιρετικό τρόπο τον αντίπαλο πορτιέρο από πλάγια θέση, για να μπορέσει να σκοράρει με άνεση σε κενή εστία.

Δείτε τα τρία χατ-τρικ του Ζλάταν απέναντι στη γαλλική ομάδα: