Μαντάρα η Τότεναμ...

Δίκαια με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Τότεναμ, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Γάνδη και πλέον πρέπει να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου για να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.



Μαντάρα η Τότεναμ...

Τα «σπιρούνια» δεν άξιζαν σε καμία περίπτωση να φύγουν με το διπλό από την έδρα της σημερινής τους αντιπάλου, η οποία εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα των παικτών του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τεράστιο προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, με τις πρώτες να ανήκουν στους φιλοξενούμενους. Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα από απόσταση, για να κυλήσουν τα λεπτά και όλοι να πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι όμως προσπάθεια του Κέιν σταμάτησε στο δοκάρι, για να έρθει λίγο αργότερα (59') και η τιμωρία. Ο Ζερεμί Περμπέ αφού είδε την πρώτη του προσπάθεια να σταματάει πάνω στον Μπεν Ντέιβις, στην επαναφορά νίκησε τον Ουγκό Γιορίς για να διαμορφώσει όπως αποδείχθηκε το αποτέλεσμα.

Πάνω στις προσπάθειες της Τότεναμ να φτιάξει λίγο το παιχνίδι της, να ξεπεράσει το σοκ και να ορίσει ρυθμό με στόχο την ανατροπή, τα πράγματα λίγο έλειψε να γίνουν χειρότερα και ίσως μη αναστρέψιμα για την συνέχεια, αλλά ο αρχηγός της απέκρουσε με τα δάχτυλα σουτ του Μιλίσεβιτς στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και εκτός εστίας.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και πλέον όλα για όλα θα παιχτούν στην Αγγλία. Για την ώρα ο τεχνικός της Γάνδης, Χέιν Φανχάζεμπουρκ, γιορτάζει με τον ιδανικότερο τρόπο τα γενέθλιά του...