Να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του... φαβορί η Γιουνάιτεντ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ επιθυμεί να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδεχόμενη στο «Ολντ Τράφορντ» την πάντα επικίνδυνη Σεντ Ετιέν.



Να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του... φαβορί η Γιουνάιτεντ

Με μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καθάρισε» το Σαββατοκύριακο τη Γουότφορντ και ολοένα μειώνει την απόστασή της από την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πατήσει ξανά το… γκάζι επιθετικά, «κλείδωσαν» την άμυνά τους και θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης, με το Γιουρόπα Λιγκ να είναι μεγάλος στόχος..

Από την άλλη, με επιβλητική παρουσία από το πρώτο 20λεπτο, η Σεντ Ετιέν διέλυσε εντός συνόρων τη Λοριάν, στην πιο ευρεία νίκη της στη σεζόν.

Οι «στεφανουά», πάντως, έχουν μεταπτώσεις εσχάτως και δεν εμφανίζουν την ίδια εικόνα μακριά από τη βάση τους, όμως, είναι αήττητοι στη φετινή διοργάνωση, έχοντας σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι οι Γουέιν Ρούνεϊ και Μάικλ Κάρικ αντιμετωπίζουν αμφότεροι μυϊκά προβλήματα τα οποία θα τους στερήσουν τη συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι.

Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λουκ Σο, ωστόσο ο Μάρκος Ρόχο θα βρίσκεται στη 18αδα. Απών ο Φιλ Τζόουν ελέω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Σεντ Ετιέν:

Εκτός για τη γαλλική ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκονται οι Τανάν, Σόντερλουντ και Μπέριτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα – Μπλιντ, Μπεϊγί, Σμόλινγκ, Βαλέντσια, Ερέρα, Φελαϊνί, Πογκμπά – Μαρσιάλ, Μχιταριάν – Ιμπραΐμοβιτς

Σεντ Ετιέν:

Ρουφιέ – Πογκμπά, Περέν, Τεοφίλ-Κατρίν, Μαλκουί – Βερετού, Παγιό – Μονέ-Πακέ, Σαϊβέ, Ιντιμά – Χαμουμά