Στο... ναδίρ του ο Βενγκέρ για Κίον

Στο... κατώτατο σημείο, όχι μόνο της θητείας του στην Άρσεναλ, αλλά γενικά της προπονητικής του σταδιοδρομίας έχει φτάσει ο Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με τον βετεράνο αμυντικό των «κανονιέρηδων» και νυν τηλεσχολιαστή, Μάρτιν Κίον, όπως ο τελευταίος ανέφερε μετά τη χθεσινή (15/2) «βαριά» ήττα των Λονδρέζων από την Μπάγερν Μονάχου με 5-1.



Στο... ναδίρ του ο Βενγκέρ για Κίον

Μιλώντας πάντοτε με σεβασμό απέναντι στον Αλσατό τεχνικό, τον οποίο χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ ποδοσφαιρικό του πατέρα και με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση εννέα τίτλων (από τρία Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Κομιούνιτι Σιλντ και μολονότι δεν ήταν βασικό στέλεχος, αποτέλεσε και εκείνος μέλος των «ανίκητων» της σεζόν 2003-2004), ο 50χρονος παλάιμαχος πλέον ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε ως εξής:

«Δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι θα ήθελα να τον δω να φεύγει, όταν μαζί του έχω κερδίσει πράγματα. Είναι σχεδόν ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Ήμασταν μαζί σαν οικογένεια. Είναι όμως, ένας έξυπνος άνθρωπος και βρίσκεται προφανώς στο ναδίρ της καριέρας του. Δεν θα έπρεπε άραγε να προστατέψει τον εαυτό του; Το σημείο που έχει φτάσει είναι πολύ χαμηλό και το ενδεχόμενο της αλλαγής μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ» και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πάντως, ότι εκείνος είναι που θα λάβει την τελική απόφαση. Αν το δούμε ρεαλιστικά, μάλλον θα παραδώσει τα σκήπτρα σε κάποιον άλλον».