Η αναπαράσταση του «Βατερλώ» στην αντίδραση του Τσάμπερλεϊν (vid)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ποδοσφαιριστές να βάζουν μέσα στο παιχνίδι τις φωνές στους συμπαίκτες τους. Όταν όμως, τα... φιλικά πυρά συνοδεύονται από κινήσεις, όπως αυτή του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν που αντικατοπτρίζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το... ναυάγιο της Άρσεναλ μέσα στο Μόναχο, τότε τέτοια στιγμιότυπα είναι σίγουρα άξια αναφοράς.



Η αναπαράσταση του «Βατερλώ» στην αντίδραση του Τσάμπερλεϊν (vid)

Ο 23χρονος μέσος της Άρσεναλ προς το τέλος του αγώνα και με το σκορ να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο 4-1 εις βάρος των «κανονιέρηδων» φαίνεται πως είχε την πίστη, τις δυνάμεις, αλλά και τη διάθεση να πιέσει τους ποδοσφαιριστές  της Μπάγερν, προκειμένου να συμβάλει στη μείωση του σκορ δίνοντας παράλληλα, περισσότερες ελπίδες στην ομάδα του εν όψει της ρεβάνς.

Από ότι φάνηκε ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμμερίζονταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, οι οποίοι αποδέχθηκαν τη... μοίρα τους και δεν έσπευσαν να εκμεταλλευθούν κάποιο λάθος των καταιγιστικών χθες (15/2) αντιπάλων τους.

Αυτό, λοιπόν, είχε ως άμεση συνέπεια την «έκρηξη» του Άγγλου χαφ, ο οποίος αντέδρασε με τον τρόπο που μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αντιλαμβανόμενος ότι ξέμεινε από «συμμάχους» στην προσπάθειά του να βελτιώσει το αποτέλεσμα του ματς.

Παρά την «κατάθεση ψυχής» πάντως, που αναμφισβήτητα έκανε ο Τσάμπερλεϊν, ο εκνευρισμός του αυτός μάλλον δεν καταλάγιασε μετά το ξέσπασμά του, καθώς ο ίδιος παίκτης υπέπεσε στο σφάλμα που «σέρβιρε» στους Βαυαρούς το 5ο γκολ τους λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.