Κοσιελνί: «Έπρεπε να κρατήσουμε το εις βάρος μας 2-1»

Την άποψη πως η ομάδα του έπρεπε να... δώσει μάχη, ώστε να διατηρήσει το σκορ στην «Αλιάντς Αρένα» στο εναντίον της 2-1, με δεδομένο πως υπάρχει και η ρεβάνς στο «Έμιρεϊτς», εξέφρασε ο αρχηγός της Άρσεναλ, Λοράν Κοσιελνί, μετά τη «βαριά» ήττα με 5-1 από την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Κοσιελνί: «Έπρεπε να κρατήσουμε το εις βάρος μας 2-1»

Ο Γάλλος στόπερ αντικαταστάθηκε από τον Γκάμπριελ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49’) λόγω τραυματισμού και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ξεκίνησε το... εφιαλτικό 10λεπτο (53’-63’), όπου οι «κανονιέρηδες» δέχθηκαν άλλα τρία τέρματα, τα οποία φαίνεται ότι θα τους «καταδικάσουν» σε ακόμη έναν αποκλεισμό από τη φάση αυτή της διοργάνωσης.

«Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ήμασταν όπως έπρεπε με το σκορ στο 1-1. Θεωρώ ότι ύστερα από το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, έπρεπε να γίνουμε πιο συμπαγείς, γιατί υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αν μπορούσαμε να κερδίσουμε στον επαναληπτικό, οφείλαμε να παραμείνουμε ενωμένοι και με τους 11 παίκτες να προσπαθούν να κρατήσουν αυτό το 2-1. Δεν το κάναμε, η Μπάγερν έπαιξε πολύ καλά και με τους κορυφαίους παίκτες που διαθέτει, έκανε τη διαφορά στην επίθεση», δήλωσε ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός και σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν θεωρεί την υπόθεση-πρόκριση τελειωμένη, απάντησε:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε ένα δεύτερο ματς και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Βεβαίως, μετά από αυτό είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε. Θα παλέψουμε όμως, επειδή είμαστε επαγγελματίες και επειδή αγωνιζόμαστε στην Άρσεναλ».