Να ξεχάσει τη Λίβερπουλ θέλει ο Ποκετίνο

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση απέναντι στη Λίβερπουλ θέλει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Γάνδη για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Να ξεχάσει τη Λίβερπουλ θέλει ο Ποκετίνο

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι, ο προπονητής της Τότεναμ κράτησε κλειστά τα χαρτιά όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα του Βελγίου.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος τόνισε την ανάγκη για βελτίωση σε σύγκριση με τον αγώνα του Σαββάτου στο «¶νφιλντ», εκφράζοντας την άποψη πως ακόμα και οι καλύτερες ομάδες έχουν κακές βραδιές.

«Ίσως να κάνουμε κάποιες αλλαγές, όχι πολλές όμως. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να ανατρέψουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το ματς απέναντι στη Λίβερπουλ. Στο ποδόσφαιρο, καμιά φορά συμβαίνουν αυτά και δε μπορείς να το εξηγήσεις. Δείτε τη Μπαρτσελόνα που έχασε 4-0. Κάποιες φορές δεν θα είσαι σε καλή μέρα. Αισθάνομαι απογοήτευση γιατί κάθε φορά θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Αλλά καμιά φορά αυτά συμβαίνουν», τόνισε ο Ποκετίνο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.