«Ιδιαίτερη στιγμή να παίξεις με τη Γιουνάιτεντ στο ΅Ολντ ΤράφορντΆ»

Στη Σέντ Ετιέν κινούνται έντονα σε… ρυθμούς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Ολντ Τράφορντ», με τον μέσο των «στεφανουά», Όλε Σέλνες, να αδυνατεί να κρύψει τον θαυμασμό του γιΆ αυτό!



«Ιδιαίτερη στιγμή να παίξεις με τη Γιουνάιτεντ στο ΅Ολντ ΤράφορντΆ»

O 22χρονος Νορβηγός μέσος αδημονεί ιδιαίτερα για τους αγώνες με τους «κόκκινους διαβόλους» στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, και ιδίως για την… μαγική (κατά τον ίδιο) στιγμή που θα παίξει η Σεντ Ετιέν στο Μάντσεστερ.

«Θα πρόκειται για μια φανταστική στιγμή σίγουρα. Αποτελεί εκ των πλέον ξεχωριστών γηπέδων στον κόσμο. Το αγγλικό ποδόσφαιρο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη επίδραση στη Νορβηγία.

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι μακράν το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στη χώρα και καθώς μεγάλωνα, είχαμε κάποιος Νορβηγούς παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε προφανώς τους παρακολουθούσαμε (σ.σ. εννοώντας τους Ρόνι Γιόνσεν, Χένινγκ Μπέργκ και Όλε-Γκουνάρ Σόλσκιερ)», τόνισε ο Όλε Σέλνες, ενώ για τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (22/2) στο «Ζοφρουά Γκισάρ», πρόσθεσε:

«O κόσμος μας είναι φανταστικός και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί υπέροχη. Νιώθω πως το ποδόσφαιρο και ο σύλλογος είναι πολύ σημαντικά για την πόλη».