Τσάβι: «Θα εξετάσει Γουίλσιρ το καλοκαίρι ο Πεπ»

Την πεποίθησή του πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα σκεφτεί το ερχόμενο καλοκαίρι να εισηγηθεί την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ εξέφρασε ο Τσάβι Ερνάντεθ.



Τσάβι: «Θα εξετάσει Γουίλσιρ το καλοκαίρι ο Πεπ»

Ο άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει σχηματίσει εξαιρετική εικόνα για τον 25χρονο μέσο της Μπόρνμουθ (σ.σ. δανεικός από την Άρσεναλ) από την εποχή που καθόταν στον πάγκο των Καταλανών και είχε έρθει αντιμέτωπος με τον Άγγλο άσο σε αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2010-11.

«Ξέρω ότι ο Πεπ έτρεφε πάντα μεγάλο σεβασμό στο ταλέντο του Γουίλσιρ. Τον έχει κερδίσει από τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ το 2011. Είχε εντυπωσιάσει και εμένα εκείνο το βράδυ και ξέρω ότι από τότε παρακολουθεί την πορεία του. Είναι μια εμφάνιση που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς»

«Διαθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Γκουαρντιόλα και ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού που ακολουθούν οι ομάδες του. Το μόνο μελανό του σημείο είναι οι τραυματισμοί. Αν δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα θα ήταν ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Φέτος πάντως δείχνει να είναι εντάξει και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Πεπ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο» δήλωσε ο Ισπανός μέσος της Αλ Σαντ.