Μπάλακ: «Αν το πιστέψει η Άρσεναλ, μπορεί να περάσει»

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να είναι το φαβορί και να έχει και την παράδοση με το μέρος της απέναντι στην Άρσεναλ, αυτό ωστόσο που τονίζει ο Μίκαελ Μπάλακ, είναι πως αν οι παίκτες των Λονδρέζων αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση, έχουν τη δυαντότητα να αποκλείσουν τους Βαυαρούς από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.



Μπάλακ: «Αν το πιστέψει η Άρσεναλ, μπορεί να περάσει»

Ο παλαίμαχος πλέον Γερμανός χαφ της Μπάγερν, ο οποίος αγωνίστηκε επί μία τετραετία (2006-2010) στο «Νησί» φορώντας τη φανέλα της συμπολίτισσας των «κανονιέρηδων», Τσέλσι, έχρισε μεν ως φαβορί την ομάδα της χώρας του, αλλά παρ’ όλα αυτά διαχώρισε τη διπλή αυτή αναμέτρηση από τις αντίστοιχες του παρελθόντος ανάμεσα στις δύο ομάδες, δείχνοντας με τις δηλώσεις του τον τρόπο με τον οποίο, κατά τη γνώμη του, μπορεί η αγγλική ομάδα να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του θεσμού αντί των Γερμανών.

«Η Άρσεναλ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με εξαιρετικούς παίκτες, όμως η Μπάγερν φαίνεται πως ανήκει σε ένα λίγο μεγαλύτερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια με το ρόστερ και την αυτοπεποίθηση που έχει, ειδικά σε αυτήν τη διοργάνωση. Είναι η απόλυτη δύναμη στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντα πηγαίνουν ημιτελικό ή τελικό. Θα είναι δύσκολο για την Άρσεναλ δεδομένου και του... αρνητικού ιστορικού που υπάρχει με την Μπάγερν, αλλά αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι. Θα πρέπει οι παίκτες της να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Πάντοτε υπάρχει τρόπος να αποκλείσεις την Μπάγερν», είπε ο Μπάλακ.