Νομπλ: «Για πάντα στην Γουέστ Χαμ»

«West Ham till I die» είπε με λίγα λόγια ο αρχηγός της Μαρκ Νομπλ, που εξέφρασε δημοσίως την πρόθεση και ελπίδα του να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο της καρδιάς του.



Νομπλ: «Για πάντα στην Γουέστ Χαμ»

«Για μένα, το να βλέπω τον εαυτό μου κοντά στα 30, να έχει συμβόλαιο μέχρι τα 33 και το να σκέφτεται να παίξει και αλλού, είναι αστείο. Νομίζω το ίδιο έχει πει και ο Στίβεν Τζέραρντ. Περπατάω τριγύρω και ξέρω τους πάντες. Ξέρω όλους τους προπονητές των Κ7, Κ8, Κ9. Κάποιες φορές πάω και βλέπω τους μικρούς και αισθάνομαι σαν να είμαι εκεί και να το κάνω εγώ, έχοντας ανέβει στις τάξεις του συλλόγου.

Κατάφερα να φορέσω το περιβραχιόνιο ενός φανταστικού κλαμπ, κάτι που κάνουν λίγοι ποδοσφαιριστές, το να είναι αρχηγοί του συλλόγου που υποστηρίζουν, οπότε η τιμή είναι τεράστια για μένα. Δεν νομίζω ότι θα το εκτιμήσω απόλυτα, παρά μόνο τη μέρα που θα σταματήσω.

Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Πάντα αυτό σκεφτόμουν. Δεν μπορώ να με φανταστώ να παίζω αλλού, όμως το ποδόσφαιρο αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα στις μέρες μας και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί την επόμενη σεζόν» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «σφυριών».