Προετοιμασμένος ενόψει Άρσεναλ ο Νόιερ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις περιμένει ο Μάνουελ Νόιερ την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Άρσεναλ (15/2)  για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω και των προηγούμενων  συναντήσεων τους στην ίδια διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια.



Προετοιμασμένος ενόψει  Άρσεναλ ο Νόιερ

Την Άρσεναλ θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ (15/2) στο Μόναχο η Μπάγερν Μονάχου, με τον Μάνουελ Νόιερ να υπογραμμίζει πως δύσκολα μια εκ των δυο ομάδων θα αιφνιδιαστεί, καθώς η μια έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την άλλη τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Γερμανίας θεωρεί πως καμία εκ των δυο δεν μπορεί να πει πως έχει αυτόματα εύκολο έργο για να προκριθεί στους «8».

Λονδρέζοι και Βαυαροί βρέθηκαν αντιμέτωποι στους «16» της διοργάνωσης τη διετία 2013-2014, αλλά και πέρυσι στη φάση των ομίλων.

«Βλέπω τους παίκτες της Άρσεναλ με μεγάλη συχνότητα, μερικούς εξ αυτών και στις εθνικές ομάδες, με μερικούς είμαστε και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Γερμανίας (σ.σ εννοώντας τους Μεσούτ Εζίλ, Περ Μερτεζάκερ και Σκόντραν Μουστάφι). Είμαι επομένως προετοιμασμένος, θα αναλύσουμε επίσης τους παίκτες που δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερα.

Βάσει της εμπειρίας μας, ξέρουμε πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όλα μπορούν να συμβούν. Η Άρσεναλ αρέσκεται στο να έχει τον έλεγχο της μπάλας, όπως και εμείς. Παρομοίως είχαν και εκείνοι τα πάνω τους και τα κάτω τους μέσα στη σεζόν, τόσο φανταστικές στιγμές όσο και παιχνίδια με χαμηλή απόδοση.

Δεν αποτελεί την ιδανική κλήρωση για μας, όμως σε αντίστοιχο επίπεδο και εμείς δεν είμαστε ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος για εκείνους», τόνισε ο Γερμανός κίπερ.