Χάου: «Tα δώσαμε όλα, δίκαιη η νίκη για Σίτι»

Tην προσπάθεια των παικτών του, στην ήττα της Μπόρνμουθ από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-2), επαίνεσε ο Έντι Χάου, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα ανάλογα εύσημα στους αντιπάλους για την δίκαιη κατά τον ίδιο επικράτηση τους στο «Vitality Stadium».



Χάου: «Tα δώσαμε όλα, δίκαιη η νίκη για Σίτι»

«Πίστευα πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα. Για τα δεδομένα μιας εκτός έδρας αναμέτρησης, εμφανίστηκαν πολύ οργανωμένοι και πειθαρχημένοι στο γήπεδο, νομίζω όμως ότι και για μας ήταν ένα καλό βήμα, μετά το παιχνίδι με την Έβερτον (σ.σ. ήττα με 6-3 εκτός έδρας)», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός των «κερασιών», για να προσθέσει εν συνεχεία:

«Πρέπει να υπολογίσουμε το ποιους είχαμε απέναντι μας ως αντιπάλους και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι σημαντικό να δείξουμε χαρακτήρα τώρα, αλλά χρειαζόμαστε όντως μια νίκη. Οι παίκτες μου τα δώσανε όλα στον αγώνα και δούλεψαν απίστευτα σκληρά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα από εκείνους, η Σίτι ήταν απλά πολύ καλύτερη σε σχέση με μας»

Όσον αφορά τους τραυματισμούς των Σιμόν Φράνσις και Τζακ Γουίλσιρ, είπε: «Ο Σίμον ένιωσε έναν πόνο στον ιγνυακό τένοντα τη στιγμή που έδινε μια πάσα. Για τον τραυματισμό του (Τζακ) Γουίλσιρ δεν είμαι σίγουρος πως είναι κάτι σοβαρό. Θα πρέπει να τους εξετάσουμε προσεκτικά και τους δυο, κάθε παίκτης που ενδέχεται να λείψει λόγω τραυματισμού κάνει τη ζωή μας δυσκολότερη, αν και αποτελεί και αυτό μέρος του παιχνιδιού».