Ικανοποίηση Πεπ για τη νίκη, αγωνία για Ζέσους

Απόλυτα ευχαριστημένος για την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπόρνμουθ (2-0), παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με μοναδικό ερωτηματικό ωστόσο την κατάσταση του τραυματία Γκάμπριελ Ζέσους, για τον οποίο θα υπάρξουν νεότερα σήμερα.



Ικανοποίηση Πεπ για τη νίκη, αγωνία για Ζέσους

«Eίμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εμφάνιση μας, που είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την νίκη. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα σε ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για εμάς.

Γνωρίζω το πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Μπόρνμουθ. Είδαμε και στα παιχνίδια με Άρσεναλ και Λίβερπουλ πόσο επικίνδυνη ήταν, και με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η ανάπτυξη μας ήταν πολύ, πολύ καλύτερη.

Η απόσταση μεταξύ όλων των ομάδων, από τον δεύτερο μέχρι τον έκτο, είναι αρκετά μικρή και το γνωρίζουμε αυτό. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι ως πέμπτοι της Πρέμιερ Λιγκ και τώρα είμαστε δεύτεροι, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί εκεί», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός μετά την επικράτηση των «πολιτών» στο «Vitality Stadium», η οποία έφερε την ομάδα του στη 2η θέση πλέον με 52 βαθμούς.

Για τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του και αντικαταστάθηκε μόλις στο 15’ της αναμέτρησης, σχολίασε: «Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, θα προσεύχομαι όμως για αυτόν. Αύριο (σ.σ. εννοώντας σήμερα, 14/2) θα γνωρίζουμε περισσότερα».