O πραγματικός, ανώνυμος ήρωας της Μπέρνλι…

Παρότι ο Ρόμπι Μπρέιντι εντυπωσίασε το «Τερφ Μουρ» χθες  χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του που έδωσε τον βαθμό για την Μπέρνλι κόντρα στην Τσέλσι (1-1), εντούτοις εκείνος που αξίζει ειδική μνεία και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου στο Νησί, είναι ένας απλός οπαδός των «κλάρετς»…



O πραγματικός, ανώνυμος ήρωας της Μπέρνλι…

Το… οχυρό «Τερφ Μουρ» κατάφερε να σταθεί για ακόμα μια φορά εμπόδιο στους αντιπάλους της Μπέρνλι, αυτή τη φορά κόντρα στην Τσέλσι, με τον Ρόμπι Μπρέιντι να ισοφαρίζει στη χθεσινή αναμέτρηση το τέρμα του Πέδρο και να παίρνει έτσι το δικό του… μερίδιο δόξας.

Εκτός του Ιρλανδού εξτρέμ όμως, εύσημα πρέπει να δοθούν και σε έναν οπαδό των «κλάρετς», ο οποίος έδειξε – κυριολεκτικά – αντανακλαστικά μεγάλου τερματοφύλακα και αποσόβησε τη μπάλα, όταν εκείνη ερχόταν με φόρα στις κερκίδες και λίγο έλειψε να χτυπήσει έναν νεαρό φίλο της ομάδας μαζί με την μητέρα του.

Σε μια προσπάθεια να… οπλίσει και να «πυροβολήσει» τον Τιμπό Κουρτουά, ο Άσλεϊ Μπαρνς της Μπέρνλι έπιασε στο 19ο λεπτό της συγκεκριμένης αναμέτρησης ένα δυνατό μεν αλλά αρκετά άστοχο σουτ, που έφυγε μακριά από την εστία της Τσέλσι και παραλίγο να βρει αποδέκτη τον πιτσιρικά οπαδό.

Δεν υπολόγιζε βέβαια χωρίς τον σωτήριο φίλαθλο, την ηρωική πράξη του οποίου πρόλαβε να συλλάβει ο φακός και ακολούθως η επίσημη ιστοσελίδα των «κλάρετς» να του δώσει λίγη από την δημοσιότητα που άξιζε! Ή όπως σχολίαζαν με το πέρας της αναμέτρησης οι φίλοι της Μπέρνλι στο διαδίκτυο, «ένας ήρωας δεν χρειάζεται απαραίτητα να φοράει μπέρτα»…

Δια του λόγου το αληθές: