Δίκαιη επικράτηση της Σουόνσι για Κλέμεντ

Την ικανοποίηση του για την καλή εμφάνιση που είχε ως άμεσο αποτέλεσμα μια ακόμα νίκη για τη Σουόνσι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λέστερ (2-0) και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, εξέφρασε ο Πολ Κλέμεντ.



Δίκαιη επικράτηση της Σουόνσι για Κλέμεντ

«Είχαμε μια ιδανική εκκίνηση στο παιχνίδι και αξίζαμε φυσικά αυτή την νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες μου. Το γκολ μας πριν λήξει το ημίχρονο μας έβαλε σε ‘θέση οδηγού’ στο παιχνίδι. Είχε και η Λέστερ δυο καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να υστερούμε στην απόδοση μας»σχολίασε ο 44χρονο τεχνικός, με τον οποίο πλέον οι «κύκνοι» μετρούν τέσσερις συνολικά νίκες από τον Ιανουάριο και μετά, όσες δηλαδή δεν είχαν μέχρι την άφιξη του στις 3/1!  

«Δουλειά μου ήταν να έρθω εδώ τον Γενάρη και να τονώσω την ψυχολογία της ομάδας, να βελτιωθούμε ως σύνολο και να είμαστε πιο οργανωμένοι. Με χαροποιεί ιδιαίτερα η αντίδραση των παικτών μου στο γήπεδο.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας από τα… βασικά! Τίποτα το περίεργο. Η δουλειά μας αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας και ακολούθως οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε ο Πολ Κλέμεντ.