Μέρος δεύτερο στην 25η αγωνιστική της Πρέμιερ

Με δύο παιχνίδια θα συνεχιστεί σήμερα (12/2) η 25η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο (13/2) με τον αγώνα Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι. Τα Κυριακάτικα ματς περιλαμβάνουν τη δοκιμασία της πρωτοπόρου Τσέλσι μέσα στην έδρα της Μπέρνλι, αλλά και το ντέρμπι παραμονής στο «Λίμπερτι» ανάμεσα σε Σουόνσι και Λέστερ.



Μέρος δεύτερο στην 25η αγωνιστική της Πρέμιερ

Μπέρνλι-Τσέλσι: Μπορεί μετά και τη χθεσινή ήττα της Τότεναμ, οι «μπλε» να μπουν με λιγότερο άγχος στο «Τερφ Μουρ», δεν παύει, ωστόσο, αυτό να αποτελεί μία... παγίδα, καθώς όπως και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου, η Μπέρνλι είναι η 3η ομάδα στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών. Από την πλευρά τους οι «κλάρετς» θα επιδιώξουν να επιβεβαιώσουν τη... δύναμη που τους δίνει η έδρα τους και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι στους «υποψήφιους» πρωταθλητές.

Σουόνσι-Λέστερ: Η αναμέτρηση αυτή επιβεβαιώνει το κλισέ: «ματς-εξάποντο», μιας και οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς, έναν μόλις πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 18η Χαλ. Οι «κύκνοι» μπορεί να ηττήθηκαν δύσκολα (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, από τότε όμως, που ο Πολ Κλέμεντ ανέλαβε τα ηνία του πάγκου των Ουαλών, η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο. Το αντίθετο, δηλαδή, από τη Λέστερ που η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0) ήταν το... κερασάκι της αγωνιστικής καθίζησης των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ έχει ως εξής:

Κυριακή, 12/2

15:30 Μπέρνλι – Τσέλσι

18:00 Σουόνσι – Λέστερ

Δευτέρα, 13/2

22:00 Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι