Ευχάριστος «πονοκέφαλος» ο Έβανς για Πιούλις

Μια... γλυκιά ενόχληση αποτελεί για τον προπονητή της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις η αγωνιστική επάνοδος του αμυντικού του, Τζόνι Έβανς, μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα, όπως ο ίδιος ο Ουαλός τεχνικός δήλωσε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Γουέστ Χαμ.



Ευχάριστος «πονοκέφαλος» ο Έβανς για Πιούλις

Ο 29χρονος μπακ πέρασε ως αλλαγή στο 53’ αντί του σκόρερ του πρώτου τέρματος των «μπάγκις», Νασέρ Σαντλί, και συμμετείχε στην ισοφάριση της ομάδας του στο 90+4’ που είχε καθαρά βορειοϊρλανδική... υπογραφή, καθώς μετά το κόρνερ του Κρις Μπραντ, ο ίδιος «σκαρφάλωσε» πάνω στον Γκάρεθ ΜακΌλεϊ παίρνοντας την πρώτη κεφαλιά που πήγε στο κεφάλι του 37χρονου συμπαίκτη του πάνω στον οποίο... ανέβηκε και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Ιρλανδού τερματοφύλακα των «σφυριών», Ντάρεν Ράντολφ, για το τελικό 2-2.

«Ο Τζόνι έπρεπε να μπει να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του, ήταν μέσα στο γκολ που βάλαμε, όμως και ο ΜακΌλεϊ με τον Ντόσον τα πήγαν εξαιρετικά. Αυτός είναι ένας «πονοκέφαλος» για εμένα, αλλά ευχάριστος «πονοκέφαλος», σχολίασε ο 59χρονος κόουτς σχετικά με τον ανταγωνισμό του συνόλου του για μία θέση βασικού στα μετόπισθεν και όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, προσέθεσε:

«Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν πολύ άτυχοι που προηγηθήκαμε μόνο με ένα γκολ. Το δεύτερο μέρος πάντως, ανήκει στη Γουέστ Χαμ που άλλαξε το σχήμα και μετά μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεχθήκαμε τα δύο γκολ, μα στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την ισοπαλία. Αν το δούμε από έξω το παιχνίδι, όμως, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Αυτό που χρειαζόμαστε απλώς είναι ένα δεύτερο γκολ, όταν είμαστε τόσο καλοί και προηγούμαστε στο σκορ».