Μπορούσε την ισοπαλία η Γουότφορντ για Ματσάρι

Τη γνώμη του πως παρά την υψηλή ποιότητα που διαθέτει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει με τον έναν βαθμό από την έδρα της, αν έλειπαν κάποια βασικά λάθη που έκανε, εξέφρασε ο προπονητής της Γουότφορντ, Βάλτερ Ματσάρι, μετά την ήττα των «σφηκών» με σκορ 2-0 από τους «κόκκινους διαβόλους».



Μπορούσε την ισοπαλία η Γουότφορντ για Ματσάρι

 «Όταν βρίσκεσαι πίσω με 1-0 στην έδρα της Γιουνάιτεντ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθεις. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, εμείς ήμασταν πάντα μέσα στο παιχνίδι και αν δεν κάναμε το λάθος στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, πιθανόν και να καταφέρναμε την ισοπαλία. Το σημαντικό είναι οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει προσφάτως (η πρώτη ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες). Όταν όλοι οι παίκτες μου επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς, μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό φινάλε στη σεζόν», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», συμπλήρωσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κυκλοφορήσαμε ωραία την μπάλα, αλλά μετά υποπέσαμε σε κάποια σφάλματα και τους δώσαμε ευκαιρίες. Κάποιες φάσεις της Γιουνάιτεντ έγιναν μόνο από τα δικά μας λάθη, τα οποία αν δεν τα κάναμε, ίσως παίρναμε έναν βαθμό. Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα στο χώρο του κέντρο κι αυτό μας κόστισε την ήττα στο παιχνίδι».