Ανάλογες εμφανίσεις με Έβερτον θέλει ο Καράνκα

Την απόδοση που έπιασε η ομάδα του απέναντι στην Έβερτον επιθυμεί ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Αϊτόρ Καράνκα, να έχει και στους υπόλοιπους δεκατρεις αγώνες που απέμειναν για τη λήξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όπως ο ίδιος επισήμανε μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τα «ζαχαρωτά».



Ανάλογες εμφανίσεις με Έβερτον θέλει ο Καράνκα

 «Πιο καλή και από το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση που κάναμε. Η Έβερτον ήταν σε μεγάλη φόρμα, αλλά εμείς κατορθώσαμε και κυριαρχήσαμε στο ματς. Δεν δεχθήκαμε γκολ και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πρέπει για μια ακόμη μια φορά να πω μπράβο στους παίκτες μου και να τους ενθαρρύνω, επειδή αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αγωνιστούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι χρειάζεται να εξακολουθήσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Είμαστε μια ομάδα που πάντοτε μεγαλώνει από την αυτοπεποίθησή της. Όταν έχουμε αυτοπεποίθηση μπαίνοντας στο γήπεδο, είτε με, είτε χωρίς την μπάλα μπορούμε να ελέγξουμε το ματς. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα, όμως εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε καλά. Οι παίκτες αυτοί αξίζουν τα πάντα και ο κόσμος ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».