Έκανε το καθήκον της η Μπράιτον

Ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται η Μπράιτον, με τους «γλάρους» να επικρατούν με 4-1 της Μπέρτον για την 31η αγωνιστική.  



Έκανε το καθήκον της η Μπράιτον

Με μπροστάρη τον φορμααρισμένο Τόμερ Χέμεντ να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Μπράιτον δεν δυσκολεύτηκε καθόλουν στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στους «μπρούερς», οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, σαρωτική ήταν η Νόριτς, καθώς διέλυσε στην έδρα της τη Νότιγχαμ με το ευρύ 5-1. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι παίκτες του Άλεξ Νιλ, με τον Άλεξ Πρίτσαρντ να σκοράρει δύο τέρματα στην αναμέτρηση. Με τη νίκη αυτή τα «καναρίνια» έφτασαν στην 7η θέση με 50 βαθμούς.

Αντίθετα, έδαφος στη μάχη για την εξάδα έχασε η Ντέρμπι, η οποία έμεινε στην ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχαναν με 0-3 στο ημίχρονο! Με νίκη συνέχισε την πορεία της η Χάντερσφιλντ, περνώντας από την έδρα της ΚΠΡ με 2-1. Έτσι οι «τέριερς» εδραιώνονται στην 3η θέση, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Μπάρνσλεϊ αλλά και την εντός έδρας ήττα της Λιντς από την Κάρντιφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άστον Βίλα 0-1 Ίπσουιτς
Μπράιτον 4-1 Μπέρτον
Ντέρμπι 3-3 Μπρίστολ Σίτι
Φούλαμ 3-2 Γουίγκαν
Λιντς 0-2 Κάρντιφ
Νόριτς 5-1 Νότιγχαμ
Πρέστον 4-2 Μπρέντφορντ
ΚΠΡ 1-2 Χάντερσφιλντ
Ρέντινγκ 0-0 Μπάρνσλεϊ
Ρόδεραμ 1-1 Μπλάκμπερν