Συνεχίζει την πίεση η Γιουνάιτεντ

Παίζοντας καλό, κυρίαρχο ποδόσφαιρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Γουότφορντ με σκορ 2-0, να ζευγαρώσει τις συνεχόμενες νίκες της στην Πρέμιερ Λιγκ και να συνεχίσει να πιέζει για μια θέση στην πεντάδα. Πρώτη ομάδα που φτάνει τους 2.000 βαθμούς στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι διάβολοι».



Συνεχίζει την πίεση η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 48 βαθμούς και με παιχνίδι περισσότερο ξεπέρασε την μισητή αντίπαλο Λίβερπουλ, μειώνοντας στον έναν από ακόμη μία, την Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ επίσης ματς λιγότερο). Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ο Αντονί Μαρσιάλ, με μια ασίστ και ένα γκολ κατά χρονική σειρά.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο κινδύνεψαν ελάχιστα στο πρώτο μέρος αφού ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν περισσότερες απειλές και ανάγκαζαν την Γουότφορντ σε ένα πιο αμυντικό παιχνίδι, με το σύνολο του Βάλτερ Ματσάρι έτσι κι αλλιώς να σκοπεύει να χτυπήσει στην κόντρα. Μετά λοιπόν από προσπάθειες του Πολ Πογκμπά, και του Χοσέ Χολέβα για τους φιλοξενούμενους, αλλά και την υπέροχη στιγμή που όλο το «Ολντ Τράφορντ» τίμησε τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου, η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ με τον Χουάν Μάτα, που έγινε τελικός αποδέκτης μιας πολύ όμορφης ενέργειας και της τελικής σέντρας του Μαρσιάλ (32').

Στο δεύτερο μέρος ο Νταβίδ Ντε Χέα είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ των «σφηκών» κι αφού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ με τον ίδιο τρόπο, πιστώθηκε την ασίστ στο γκολ του Μαρσιάλ, που με ακόμη μία κούρσα στο 60' έκανε το 2-0 και καθάρισε το παιχνίδι.

Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν κι άλλο το σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν και από ένα σημείο και μετά αρκέστηκαν σε όσα είχαν κάνει και με το τελικό σφύριγμα σφράγισαν και με τη βούλα ένα καλά δουλεμένο τρίποντο.