Bενγκέρ: «Εστιάζω στην εμφάνιση, όχι στην τύχη»

Ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Χαλ (2-0) εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, χωρίς την ανάλογη… διάθεση να σχολιάσει ακολούθως τις διαιτητικές αποφάσεις ή την όποια τύχη που είχε σήμερα η ομάδα του ώστε να φτάσει σε ένα φαινομενικά δύσκολο «τρίποντο».



Bενγκέρ: «Εστιάζω στην εμφάνιση, όχι στην τύχη»

«Έχω την εντύπωση πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι εμφανιστήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι έχοντας απέναντι μας ένα καλό σύνολο. Υπήρχε μια περίεργη ατμόσφαιρα, όμως ως παίκτης πρέπει να το αποδεχθείς αυτό», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν οι «κανονιέρηδες» ήταν τυχεροί, λόγω του ότι προηγήθηκαν με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει αλλά και με πέναλτι προς το τέλος, σχολίασε: «Πιθανώς. Συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν μπορώ κάπως να το επηρεάσω! Η δουλειά μας δεν είναι να δίνουμε βάση στο τι λέγεται, αλλά σε αυτό για το οποίο είμαστε απολύτως υπεύθυνοι, την εμφάνιση μας στο γήπεδο.

Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτό το σύλλογο, στον οποίο δουλεύω 20 χρόνια. Είναι χρέος μας να κάνουμε τους ανθρώπους αυτούς χαρούμενους και όταν δεν το πετυχαίνουμε, νιώθω ένοχος. Για αυτό είναι μια τόσο σημαντική νίκη για μας η σημερινή».