Μουρίνιο: «Οι φίλοι μου δεν θα κλέψουν τον Ντε Χέα»

Με έναν ιδιαίτερο τα τρόπο θέλησε να σχολιάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για αγορά του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι.



Μουρίνιο: «Οι φίλοι μου δεν θα κλέψουν τον Ντε Χέα»

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι φίλοι του από τη Μαδρίτη δεν θα κινηθούν υπογείως για τον Ισπανό τερματοφύλακα και δήλωσε πεπεισμένος πως οποιαδήποτε συζήτηση κι αν προκύψει θα πραγματοποιηθεί με όρους πραγματικής φιλίας.

«Με τον κύριο Φλορεντίνο Πέρεθ και το δεξί του χέρι τον κ. Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ δεν μπορώ να πω ότι είχαμε μια απλή συνεργασία και αυτό είναι όλο. Μπορώ να πω ότι έχουμε χτίσει σχέσεις αιώνιας φιλίας. Τέτοιες σχέσεις δημιουργούνται μέσα από την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Συνεπώς αν στο τέλος της χρονιάς θελήσω να πάρω έναν παίκτη από τη Ρεάλ ή θελήσουν εκείνοι να αγοράσουν κάποιον από εμάς δεν είναι σωστό να ανταλλάσσουμε μηνύματα μέσα από τα social media…»

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω με υποθέσεις. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Ντε Χέα είναι παίκτης μου και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω»