Ευχαριστεί τον Κλοπ ο Μχιταριάν

Ευγνώμων προς τον Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Χένρικ Μχιταριάν, τον οποίο ευχαριστεί για την ψυχολογική στήριξη και τις χρήσιμες συμβουλές στην κοινή τους θητεία στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.  



Ευχαριστεί τον Κλοπ ο Μχιταριάν

Γνωστή είναι η ικανότητα του Γερμανού νυν τεχνικού της Λίβερπουλ να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, τονώνοντας το ηθικό τους. Για το λόγο αυτό, ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να θυμηθεί φέτος τις συμβουλές του πρώην προπονητή του.

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον Μχιταριάν, ο οποίος έκανε πάνω από δύο μήνες να αγωνιστεί σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, βλέποντας τις προσπάθειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πάγκο. Παρόλα αυτά, ο 28χρονος τον τελευταίο καιρό είναι αγνώριστος προς το καλύτερο σε σχέση με το ξεκίνημά του στους «κόκκινους διαβόλους», όντας πλέον βασικό γρανάζι στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Για το λόγο αυτό, ο Αρμένιος θέλησε να ευχαριστήσει τον Κλοπ για τις συμβουλές που του είχε δώσει πίσω στο 2013, όταν ένα κακό σερί της Ντόρτμουντ είχε ρίξει το ηθικό του παίκτη. Από ότι φαίνεται, ο 28χρονος δεν ξέχασε τα λόγια του Γερμανού και αυτό είναι ολοφάνερο από τη βελτίωσή του εντός αγωνιστικού χώρου.

«Στη Ντόρτμουντ είχα αγχωθεί πάρα πολύ όταν για μερικά παιχνίδια παίζαμε πολύ άσχημα. Ο Κλοπ μου έδειξε το δρόμο. Με στήριξε και μου είπε να κρατώ το κεφάλι ψηλά διότι τα καλύτερα θα έρθουν. Με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και του είμαι ευγνώμων για αυτό. Δούλεψε πάνω στην προσωπικότητα και την ψυχολογία μου», τόνισε ο Μχιταριάν μιλώντας στο «BBC».