Ως... 3η λογαριάζει την Μπέρνλι ο Κόντε

Μπορεί ο προσεχής αντίπαλος της Τσέλσι να είναι 12ος στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, ο προπονητής των «μπλε», ωστόσο, Αντόνιο Κόντε, θεωρεί την Μπέρνλι ως... ανταγωνίστρια για τον τίτλο, καθώς οι «κλάρετς» βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, αν υπολογιστούν μόνο οι εντός έδρας αγώνες.



Ως... 3η λογαριάζει την Μπέρνλι ο Κόντε

 «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διαβάζοντας προσεκτικά τα στατιστικά, η Μπέρνλι έχει πάρει τους 28 από τους 29 βαθμούς της στο γήπεδό της, ενώ στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς έχει πετύχει και πολλά γκολ προς το τέλος των αγώνων. Αυτό δείχνει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της. Αν υπολογίσουμε μόνο τα παιχνίδια στο «Τερφ Μουρ», τότε είναι τρίτη στη βαθμολογία, πίσω από τη δεύτερη Τότεναμ που έχει 32 και εμάς με 33», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Κυριακής (12/2) στο «Τερφ Μουρ» και συνέχισε:

«Πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή, έχουν καλή φόρμα και ως πρώτοι που είμαστε θα θέλουν να μας νικήσουν. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το ματς αυτό και οι παίκτες μου γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν».

Αξίζει να αναφερθεί και η απάντηση του 47χρονου κόουτς σε ερώτηση που του απευθύνθηκε σχετικά με το πόσο εκείνος αξιολογεί τον Εντέν Αζάρ, όπου είπε:

«Δεν είμαι καλός στο να κοστολογώ τους παίκτες. Είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πολύ υψηλού επιπέδου, όμως δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με αυτό (να έχει τιμή), δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε».