Στοιχηματικη αξία στο Six Nations στο ράγκμπι!

Το μεγαλύτερο τουρνουά ράγκμπι στην Ευρώπη, το Six Nations μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα του και το μεγάλο φαβορί που είναι η Αγγλία μετά την επικράτηση επί των Γάλλων έχει μπροστά της την πιό δύσκολη αναμέτρηση αυτή με την Ουαλία. 



Στοιχηματικη αξία στο Six Nations στο ράγκμπι!
Τι μάθαμε για την κάθε ομάδα στην πρώτη μέρα; Διαβαστε που και σε τι να ποντάρετε. 

Ιταλία 

Ηταν αρκετά δυνατή για περίπου πενήντα λεπτά απέναντι στους Ουαλούς και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν ωστόσο έμειναν από...καύσιμα! Σε αυτό το επίπεδο κάτι τέτοιο τιμωρείται! 

Ουαλία

Για πολλή  ώρα οι δυναμικοί Ιταλοί την είχαν στα σχοινιά! Ωστόσο να τρία tries που άλλαξαν τη δυναμική, οι Ουαλοί μπόρεσαν να αντιδράσουν και επειδή η άμυνα τους ήταν πολύ καλή με επτά μόλις πόντους παθητικό πήραν τη νίκη μόλις η επίθεση βρήκε ισορροπία. 

Σκωτία 

Παρά το ότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα άνοιξε μια μεγάλη διαφορά, επέτρεψε στους Ιρλανδούς να ξαναμπούν στο ματς. Το ότι στο τέλος δεν το πλήρωσαν, είχε να κάνει να την εμπειρία κάποιων παικτών αλλά με καλύτερο αντίπαλο θα είχαν θέματα! Πήραν μία σπουδαία νίκη πάντως!

Ιρλανδία 

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο απέναντί στους Σκωτσέζους οι Ιρλανδοί συνήλθαν στο δεύτερο μέρος και αυτό θα θέλουν να κρατήσουν στα επόμενα παιχνίδια.

Γαλλία 

Είχε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει την Αγγλία, ωστόσο σπαταλώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπορούσε να πιέσει μέχρι το τέλος. Αν και  η άμυνα της είναι καλή από την ώρα που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τα πιο ποιοτικά "λιοντάρια" είχαν τον πρώτο λόγο και επικράτησαν. 

Αγγλία 

Μπορεί να κατόρθωσε να νικήσει τη Γαλλία ωστόσο δεν έπεισε και σε κάποια σημεία του παιχνιδιού έδειχνε αγνώριστη! Με πολλά προβλήματα τραυματισμών  ήταν αναμενόμενο να αντιμετωπίσει δυσκολίες, αλλά γενικά δεν είναι η ομάδα του πέρσι διέλυσε την Αυστραλία! 

Προτάσεις Σαββατοκύριακου με εξαιρετικές αποδόσεις στην Interwetten 

Η Ιρλανδία να νικήσει την Ιταλία με - 23 πόντους χάντικαπ

Η Αγγλία να επικρατήσει της Ουαλίας με - 4 πόντους χάντικαπ

OVER 38.5 Πόντοι στο ματς Αγγλία - Ουαλία 

Η Σκωτία με + 6 πόντους χάντικαπ να επικράτηση της Γαλλίας