Γουΐλσιρ: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου»!

Ούτε ο ίδιος γνωρίζει σε ποια ομάδα θα τον βρει η επόμενη περίοδος! Ο Τζακ Γουΐλσιρ δεν έχει μπει ακόμη στη διαδικασία να σκεφτεί το… μέλλον, μια και - όπως ξεκαθάρισε- αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι επικεντρωμένο στην Μπόρνμουθ και στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία!  



Γουΐλσιρ: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου»!

Ο Άγγλος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Άρσεναλ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, εφόσον οι «κανονιέρηδες» δεν του εγγυηθούν θέση στο αρχικό σχήμα για την περίοδο 2017-18, να αναζητήσει την ποδοσφαιρική του τύχη μακριά από το «Emirates»!

«Αυτή τη στιγμή η προσοχή μου είναι στραμμένη στην Μπόρνμουθ. Θέλω να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση και να τη βοηθήσω να επιστρέψει στις νίκες. Επικεντρώνομαι, λοιπόν, στους επόμενους τρεις- τέσσερις μήνες, όμως μετά δεν είμαι σίγουρος τι θα συμβεί», το πρώτο του σχόλιο, ενώ στην ερώτηση για το εάν η Άρσεναλ του προσφέρει τελικά νέο συμβόλαιο, απάντησε πως:

«Αυτά τα αφήνω στον μάνατζέρ μου. Θέλω να παραμείνω υγιής, να συνεχίζω να παίζω και να το απολαμβάνω. Για όσο διάστημα μείνω εδώ θέλω να βοηθάω την Μπόρνμουθ».

Ο δανεισμός του στην Μπόρνμουθ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αναγκαστικά θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, όμως εάν δεν πάρει εγγυήσεις ότι θα παίζει βασικός την επόμενη περίοδο, δεν αποκλείεται να «ψαχτεί» για αλλού: «Αυτός, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί σημαντικός παράγοντας. Στο τέλος της περιόδου, όταν καθίσω να τα σκεφτώ, θα τα λάβω όλα υπ'όψη μου. Θέλω να παίζω. Για αυτό άλλωστε ήρθα εδώ. Η Μπόρνμουθ μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα».